Trei accidente la Reșița și Caransebeș. O femeie a murit, o mașină a fost distrusă


Trei accidente de circulație au avut loc ieri, două în apropiere de Reșița. Unu la km 8, soldat cu decesul unei femei de 64 de ani din Bocșa, un altul la km.5, soldat cu rănirea a două persoane, un copil și o femeie și un altul la Caransebeș, soldat cu rănirea ușoară a unui copil de 12 ani. Primul accident s-a produs în jurul orei 19.00 pe Calea Caransebeșului, la km 5. Din primele cercetări, a rezultat faptul că o femeie de 40 de ani, în timp ce efectua manevra de ieșire dintr-o parcare cu autoturismul, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui alt autoturism condus de un bărbat. În urma coliziunii a rezultat vătămarea corporală a 2 persoane, un copil de 9 și și o femeie de 38 de ani, din a doua mașină, care au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Se continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Al doilea accident s-a produs la km 8, în apropiere de Casa cu Tei. Accidentul a fost unul grav și s-a soldat cu decesul unei persoane.Conform poliției:

” O femeie de 64 de ani, din Bocșa, în calitate de pieton, ar fi traversat strada prin loc nepermis și fără să se asigure, moment în care ar fi fost accidentată mortal de un autoturism care circula regulamentar, pe DN 58 , dinspre Caransebeș spre Reșița, condus de un bărbat de 68 de ani din județul Arad. După producerea accidentului, conducătorul auto și pasagerul din autoturism ar fi fost agresați fizic de rudele victimei de 64 de ani, care i-ar fi distrus autoturismul. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cele 2 persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale, iar cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei.Scandalul a fost aplanat, s-a efectuat cercetarea la fața locului. Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, lovire și alte violențe și distrugere, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul.” Accidentul de la Caransebeș s-a produs în cursul serii pe o stradă din localitate, iar un copil a fost lovit de o mașină. Conform poliției:”Din primele cercetări rezultă faptul că un copil de 12 ani, în calitate de biciclist, în timp ce circula pe o alee din oraș, nu s-ar fi asigurat la ieșirea pe stradă, moment în care ar fi fost acroșat de un autoturism, care circula către direcția centru. După producerea accidentului atât minorul, cât și conducătorul auto au plecat de la fața locului. În jurul orei 20,45, la sediul poliției s-a prezentat un tânăr de 25 de ani din Caransebeș care a declarat că a condus autoturismul în cauză, în momentul producerii accidentului. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a minorului, care a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau stergerea urmelor acestuia, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.”

Post Author: Cornelia Dunăreanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *