Triunghiular amical în Valea Domanului. Micii fotbaliști de la LPS Banatul, UTA Arad și CSM Școlar se vor înfrunta mâine pe terenul sintetic

Seniorii echipei de fotbal CSM Școlar Reșița se află în vacanță, dar activitatea fotbalistică nu s-a încheiat în Valea Domanului. Echipele de juniori rămân în pregătiri până aproape de Crăciun, iar grupa Under 13 va avea parte în acest weekend și de câteva amicale tari, cu echipele similare de la LPS Banatul Timișoara și UTA Arad. Anunțul a fost făcut chiar de Cristian Bobar, directorul grupării sportive reșițene.
„La ședințele avute cu antrenorii de la centru am hotărât, de fapt, le-am spus că doresc să continuăm antrenamentele până în data de 20 decembrie. La copii trebuie continuitate, nu putem să le dăm vacanță ca la seniori, de mâine și gata. Trebuie să se antreneze foarte mult. Va mai fi un triunghiular la 2006, unde ne-au confirmat Liceul Banatul Timișoara și UTA Arad. Consider că e momentul să mai aducem și noi echipe aici, să facem turnee și la noi, pentru că deplasările sunt grele și pentru părinți și pentru club.”
Triunghiularul care va reuni la start grupele de 2006 ale cluburilor UTA Arad, LPS Banatul Timișoara și CSM Școlar Reșița se va disputa mâine, începând cu ora 11.00, pe sinteticul din Valea Domanului. Mini-turneul va f ideschis chiar de micii rosso-neri conduși de Dănuț Boltașiu, care vor juca în prima partidă contra formației LPS Banatul Timișoara. În jurul orei 12.30 e programat meciul LPS Banatul Timișoara – UTA Arad, iar la ora 14.00 ar urma să se dispute ultimul joc, cel dintre CSM Școlar și UTA. Orele anunțate ar putea fi totuși modificate, în funcție de acordul la care vor ajunge antrenorii în privința lungimii reprizelor.

Post Author: Valerius Hora

Valerius Hora

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*