Trofeul „Gheorghe Ene” a fost câștigat de micii fotbaliști rosso-neri! Faza județeană a competiției a reunit la start patru echipe

Micii fotbaliști de la CSM Reșița sunt câștigătorii fazei județene a Memorialului „Gheorghe Ene” la minifotbal. Competiția desfășurată în Polivalenta reșițeană a reunit la start patru echipe din Reșița și Caransebeș.
Denumită acum Interliga de Iarnă – Trofeul Gheorghe Ene, tradiționala competiție de fotbal juvenil a reunit la startul fazei județene patru echipe: au luptat pentru trofeu formațiile CSM Reșița, CSS Caransebeș și ACS Mundo Reșița – ultima grupare menționată fiind reprezentată de două echipe. Turneul adresat micilor fotbaliști născuți în 2011 și mai mici a demonstrat faptul că generația care vine din urmă în fotbalul cărășean are mulți jucători talentați, pregătiți de antrenori pricepuți și dedicați.


S-a jucat pe sistemul fiecare cu fiecare, iar la final, în baza punctajelor acumulate, a fost întocmit clasamentul competiției. Iată rezultatele celor șase partide:
ACS Mundo II – ACS Mundo 1-4
ACS Mundo – CSS Caransebeș 1-7
CSM Reșița – ACS Mundo II 19-0
CSS Caransebeș – CSM Reșița 0-9
ACS Mundo II – CSS Caransebeș 0-13
CSM Reșița – ACS Mundo 9-0
În urma acestor rezultate, echipa CSM Reșița a câștigat trofeul, elevii lui Roco Sandu fiind astfel calificați în faza superioară a competiției. Pe locurile următoare s-au clasat, în ordine, CSS Caransebeș, ACS Mundo și ACS Mundo II.

Post Author: Valerius Hora

Valerius Hora

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *