Turneu de old-boys la Anina! Fotbaliști veterani din Macedonia, Serbia și România participă mâine la „Cupa Prieteniei”

În spiritul bunelor colaborări între Primăria Anina și Primăriile din Rosoman (Macedonia) și Plandiște (Serbia), în perioada 31.05.2019 – 02.06.2019, la Anina are loc o întâlnire privind dezvoltarea în continuare a legăturilor economice, culturale și sportive dintre cele 3 părți.
Vor avea loc discuții cu privire la dezvoltarea unor proiecte economice între cele 3 părți cu privire la dezvoltarea unor relații economice și comerciale între societățile comerciale din Anina și partenerii macedoneni și sârbi, precum și posibilitatea realizării de colaborări între formațiile culturale și sportive.
Totodată, în cadrul evenimentelor desfășurate cu această ocazie, în data de 1 iunie 2019, va avea loc competiția internațională de fotbal old boys „CUPA PRIETENIEI”, la care se vor prezenta, alături de gazde, echipe din Rosoman, Plandiște și Săvârșin (jud. Arad, România). Acest miniturneu de fotbal a ajuns la a VI-a ediție, oaspeții fiind deosebit de încântați de zona noastră și declarând cu sinceritate că revin cu drag, cu fiecare ocazie.

Post Author: Valerius Hora

Valerius Hora

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *