Un bărbat și-a amenințat mama cu cuțitul și toporul(VIDEO)


În urma unui apel primit astăzi în jurul orei 14.00 pe 112, grupa de intervenție din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi s-a deplasat de urgență în cartierul Muncitoresc din municipiul Reșița unde, în urmă verificărilor efectuate și a declarațiilor martorilor, s-a constatat faptul că un bărbat în vârstă de 38 de ani și-a amenințat membrii familiei.
Acesta a reușit să plece de la locul scandalului. De fapt apelul pe 112 suna astfel:”Sunt mama lui M. Tiberiu și vă rog să veniți de urgență! Fiul meu mă amenință cu un topor și un cuțit că mă omoară „. Agresorul a fost identificat de echipa de Jandarmi în scurt timp după agresiune într-un magazin din apropierea locuinței.
La controlul corporal efectuat asupra persoanei în cauză, a fost găsit un cuțit și un spray iritant lacrimogen. Întru-un comunicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi, Marius Săndulescu a precizat următoarele :” Ca urmare a celor constatate, persoanei în cauză i-au fost întocmite actele premergătoare, fiind susceptibilă de comiterea infracțiunilor de „amenințare cu acte de violență”. Totodată, a fost aplicată și o sancțiune contravențională în cuantum de 1000. Actele au fost predate organelor abilitate pentru continuarea verificărilor. Agresorul a fost condus la Spitalul Stationar II, secția Psihiatrie pentru anumite investigații medicale.”

Post Author: Cornelia Dunăreanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *