Un deces și 21 de noi cazuri de îmbolnăviri în Banatul de munte!


O persoană a murit și alți 21 de cărășeni s-au infectat cu SARS-CoV-2 în acest sfârșit de săptămână. Numărul persoanelor confirmate ajungând în Banatul de munte la 290. O veste bună este totuși că în ultimele 24 de ore nu s-a mai înregistrat nicio îmbolnăvire cu COVID-19, însă asta nu însemnă că trebuie să lăsam garda jos. Autoritățile îndeamnă la respectarea regulilor, la responsabilitate și prudență.
În Caraș-Severin, bilanțul infectărilor cu coronavirus a crescut la 290 de persoane infectate cu SARS-CoV-2. Dintre acestea, 110 au fost vindecate în Banatul de munte, din care 56 la Reșița și 54 la Caransebeș, 11 cărășeni au fost vindecați în Timiș și 2 cărășeni au fost vindecați în județul Hunedoara. De asemenea o altă persoană a murit în ultimele 24 de ore, bilanțul cărășenilor răpuși de aceast virus ajungând la 15.

În spitalele din județ se află internate la această oră 123 de persoane infectate, 53 la Reșița și 70 la Caransebeș, iar alți 6 cărășeni se află internați în spitale din alte județe. 20 de persoane confirmate cu infecție cu acest virus au refuzat internarea și se află în acest moment în izolare la domiciliu, dintre care 9 la Reșița, 8 la Caransebeș și câte 1 la Cărbunari, Oțelu Roșu și Glimboca. În județ numărul persoanelor testate a ajuns la 2.794. De asemenea 383 de persoane se află în carantină instituționaliză și 114 în izolare intituționalizată.

În ultimele 24 de ore, alte 823 de persoane au fost confirmate ca fiind infectate cu coronavirus, iar numărul total al infectărilor a ajuns la 54.009. Din păcate, până acum, 2.432 de persoane confirmate cu infecție cu coronavirus au decedat, de asemenea 9 bărbați și 10 femei decedând în ultimele 24 de ore.

Cetățenii trebuie să stie că toate datele sunt oficiale și sunt transmise de către Grupul de Comunicare Strategică și Direcția de Sănătate Publică a județului Caraș-Severin!

Post Author: Cristian Bistriceanu

Cristian Bistriceanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *