Un întreg cartier din Bocșa a fost închis din cauza coronavirusului

Un cartier întreg din Bocșa a fost izolat de oamenii legii după ce o femeie a fost confirmată cu infecție cu coronavirus. Este vorba despre cartierul Măgura, acolo unde trăiesc peste 300 de familii și aproximativ 1.000 de persoane.

Totul a pornit după ce o femeie de aproximativ 40 de ani, care acuza dureri musculare, greutate în respiraţie și crize de tuse seacă, a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşita, unde, în urma testului pentru COVID-19, rezultatul a ieșit pozitiv.

Drept urmare, oamenii legii au decis ca întregul cartier să fie închis. Mai exact, localnicii nu mai pot părăsi cartierul.

Soțul femeii crede că aceasta ar fi contractat virusul în sâmbăta Paştilor, când a fost la Reşita la piaţă şi a vândut flori, pentru că în rest, nu a ieșit din țara în ultimele luni și s-a întâlnit doar cu niște rude și vecini din cartier.

Direcția de Sănătate Publică a județului Caraș-Severin face un apel la cetățeni să înțeleagă corect masurile luate în această perioadă, mai ales cele care impun carantina și autoizolarea.

Post Author: Andreea Ilie

Andreea Ilie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *