Un nou deces în Banatul de munte și alte 15 infectări cu COVID-19


Un nou deces a fost înregistrat în rândul bolnavilor de COVID-19 din Caraș-Severin. De asemenea alte 15 persoane au fost depistate cu noul coronavirus în Banatul de munte.
În Caraș-Severin, bilanțul infectărilor cu coronavirus crescut la 248 de persoane infectate. Dintre acestea, 110 au fost vindecate în Banatul de munte, din care 52 la Reșița și 54 la Caransebeș, 11 cărășeni au fost vindecați în Timiș și 2 cărășeni au fost vindecați în Hunedoara, din păcate o altă persoană a decedat din cauza acestui virus.

În spitalele din județ se află internate la această oră 87 de persoane infectate, 37 la Reșița și 49 la Caransebeș, iar alți 4 cărășeni se află internați în spitale din alte județe.

21 de persoane confirmate cu infecție cu acest virus au refuzat internarea și se află în acest moment în izolare la domiciliu, 9 la Reșița, 8 la Caransebeș.

În județ numărul testelor efectuate a ajuns la 2.690.

În ultimele 24 de ore, alte 1.356 de persoane au fost confirmate ca fiind infectate cu coronavirus, iar numărul total al infectărilor a ajuns la 49,591.

Din păcate, până acum, 2.304 de persoane confirmate cu infecție cu coronavirus au decedat, 35 dintre aceștia decedând în ultimele 24 de ore.

Cetățenii trebuie să stie că toate datele sunt oficiale și sunt transmise de către Grupul de Comunicare Strategică și Direcția de Sănătate Publică a județului Caraș-Severin!

Post Author: Cristian Bistriceanu

Cristian Bistriceanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *