Un pistol letal și 12 cartușe, ridicate de poliţişti în urma unor percheziții domiciliare

Polițiștii cărășeni au pus în aplicare 13 mandate de percheziție domiciliară, emise de Judecătoria Reșița, după ce, în cursul săptămânii trecute, a fost sesizat furtul unei arme dintr-o societate comercială din Reşiţa.
În mai puțin de o săptămână, polițiștii au obținut date privind persoanele suspecte și au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat si nerespectarea regimului armelor și al munițiilor.
În urma perchezițiilor au fost găsite un pistol letal cu glonț și 12 cartușe. Cinci bărbați din Reșița au fost duşi la audieri, iar trei dintre aceştia au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

La activități au participat polițiști de la Serviciile Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, Investigarea Criminalității Economice, Ordine Publică, Combaterea Criminalității Organizate Caraș-Severin, specialiști criminaliști, luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale, polițiști locali și jandarmi, cu sprijinul Serviciului Operațiuni Speciale și al Biroului de Analiza Informațiilor Caraș-Severin.

Post Author: Andreea Ilie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.