Un reșițean îndrăgostit de propria sa nepoată, s-a automutilat!

Un bărbat de 46 de ani din Reșița, înarmat cu trei cuţite, striga în gura mare că îi va ucide pe toţi cei care îi ies în cale, iar martorii au sunat imediat la 112. Incidentul şocant a avut loc în cartierul Moroasa din Reşiţa, unde au ajuns de urgenţă mai multe echipaje de intervenţie.

În momentul în care jandarmii au încercat să intre în scara blocului, bărbatul s-a automutilat, provocându-și răni în zona abdomenului. După câteva minute în care jandarmii cărășeni au încercat să-l convingă pe bărbat să lase cuțitele și după câteva încercări de a intra în scara blocului, s-a reușit imobilizarea acestuia în siguranță.

Din primele informații a reieșit faptul că bărbatul era îndrăgostit de propria sa nepoată, o tânără de 33 de ani. De altfel, bărbatul locuia împreună cu femeia şi mama acesteia, iar la un moment dat între ei a început un scandal. Pe fondul consumului de băuturi alcoolice și în momentul în care femeia a refuzat să poarte o discuție cu el, acesta a devenit violent, amenințând că o va ucide, după care își va lua și el viața.

La fața locului a sosit și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Caraș-Severin, care l-a transportat pe acesta la spital pentru îngrijiri medicale.

Post Author: Andreea Ilie

Andreea Ilie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *