Un șofer a stabilit recordul începutului de sezon în ceea ce privește șofatul sub influența băuturilor alcoolice


Un șofer a stabilit recordul începutului de sezon în ceea ce privește șofatul sub influența băuturilor alcoolice. iar cum șofatul și băutura nu fac casă bună acesta a fost actorul principal într-un accident ce a avut loc aseară în Reșița.
În timp ce un bărbat de 53 de ani din Bucuresti conducea un autoturism din direcția Triaj spre Câlnic, a pierdut controlul asupra direcției de mers, patrunzând pe sensul opus de mers și acroșând un alt autoturism, fiind proiectat apoi intr-un stâlp de electricitate de pe marginea drumului.
La testarea cu aparatul etilotest a bărbatului de 53 de ani a rezultat o concentrație de 1,17 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Din accident a rezultat rănirea conducătorului auto de 53 de ani, care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, unde i-au fost recoltate și mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
Autoturismul era unul de fabricatie 2019, era inchiriat de la rentacar si costa pe undeva la 40- 50.000 de euro.

Post Author: Cristian Bistriceanu

Cristian Bistriceanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *