Unele străzi se redeschid traficului, unele se închid


Reabilitarea celor șase străzi din cartierul Lunca Pompostului (Parângului, Bielefeld, Nicolae Bălcescu, Nicolae Titulescu, George Enescu și Gratz) intră într-o nouă etapă. Începând cu ziua de mâine, două dintre străzi urmează să fie redate circulației, în timp ce pe Nicolae Titulescu urmează să demareze lucrări.
Mâine, 2 septembrie, se reia traficul pe străzile George Enescu și Gratz, artere care au „suferit” o transformare totală. De menționat că finisajele nu sunt încă terminate. Totodată, traficul pe strada Nicolae Titulescu se închide pentru o perioadă de 45 de zile ca urmare a continuării reabilitărilor făcute la străzile care fac tranziția dintre Bulevardul Revoluția din Decembrie și Bulevardul A.I. Cuza”, au transmis reprezentanții Primăriei Reșița pe facebook.
Valoarea lucrărilor de modernizare a celor 6 străzi este de 8.831.374,73 lei fără TVA, sursa de finanțare fiind fondurile europene prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020
Pe de altă parte municipalitatea anunță închiderea străzii Corbului circulației autovehiculelor în perioada 1 – 15 septembrie, între orele 8.00 – 19.00. „Restricțiile sunt cauzate de lucrări de înlocuire a conductelor de branșamente gaze naturale, executate de S.C. Delgaz Grind S.A., lucrări autorizate de Primăria Municipiului Reșița”, se arată într-o altă postare a municipalității reșițene.

Post Author: Cristian Bistriceanu

Cristian Bistriceanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *