[VIDEO] Imagini din Banatul de munte care îți taie respirația!


Frumusețile Banatului montan în timpul sezonului de iarnă au fost surprinse într-un videoclip realizat de Georgian Popovici, Răzvan Rișcuță și Laurențiu Țepeneu. Cei trei tineri promovează astfel zonele turistice de excepție al județului Caraș-Severin precum și activitățile ce se pot desfășura în Banatul de munte: ski, snowboard, ski de tură, săniuș, drumeții, patinaj pe lac și încă câte mai poți face la noi în zonă, iarna!
„Am surprins cele mai frumoase locuri din Banatul Montan, pe care vi le recomandăm să le vedeți iarna. O să descoperiți nenumărate activități pe care le puteți face în zona noastră, dar și multe peisaje ce îți taie răsuflarea”, a scris Georgian Popovici pe pagina sa de socializare.

Iarna în Banatul Montan – Winter in Mountainous Banat!

Am surprins cele mai frumoase locuri din Banatul Montan, pe care vi le recomandam sa le vedeti iarna. O sa descoperiti nenumarate activitati pe care le puteti face in zona noastra, dar si multe peisaje ce iti taie rasuflarea. Un like ne multumesc, un share duce zona noastra acolo unde merita!

Publicată de Banatul Montan – Ghidul tau turistic pe Marţi, 11 februarie 2020

Post Author: Cristian Bistriceanu

Cristian Bistriceanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *