[VIDEO] Imagini inedite cu capre negre în Munții Țarcu


Imagini inedite surprinse în pădurile Banatului de munte, mai precis în munții Țarcu cu un ciopor de capre negre. Înregistrarea a fost postată pe pagina unei rețele de socializare a Romnilva. „Șuieratul din fundal, cel mai frecvent sunet auzit la caprele negre, este unul de alarmare a celorlalte exemplare, fiind de regulă urmat de baterea pământului cu piciorul. Pădurile administrate de Ocolul Silvic Teregova, din cadrul Romsilva – Directia Silvica Caras-Severin, constituie un habitat corespunzător, ce oferă faunei condiții bune de liniște, hrană și adăpost” se arată în postarea Romsilva.
Direcția Silvică Caraș-Severin administrează o suprafață de circa 350.000 de hectare de păduri prin intermediul a 17 ocoale silvice. Cel amintit mai sus, Ocolul Silvic Teregova, gospodărește circa 25.000 de hectare.

CAPRE NEGRE – MUNTII ȚARCU – OS TEREGOVA – ROMSILVA

Imagini extraordinare cu un ciopor de capre negre în Munții Țarcu, într-o pădure administrată de Ocolul Silvic Teregova.Filmarea a fost realizată de colegul nostru Petru Stoicănescu.Șuieratul din fundal, cel mai frecvent sunet auzit la caprele negre, este unul de alarmare a celorlalte exemplare, fiind de regulă urmat de baterea pământului cu piciorul.Pădurile administrate de Ocolul Silvic Teregova, din cadrul Romsilva – Directia Silvica Caras-Severin, constituie un habitat corespunzător, ce oferă faunei condiții bune de liniște, hrană și adăpost. Direcția Silvică Caraș-Severin administrează o suprafață de circa 350.000 de hectare de păduri prin intermediul a 17 ocoale silvice. Cel amintit mai sus, Ocolul Silvic Teregova, gospodărește circa 25.000 de hectare.Credit video: Petru Stoicănescu, Direcția Silvică Caraș – Severin***** Chamois in a forest managed by Teregova Forest District in Caraș – Severin County, #Romania #DezvoltareDurabilă #ConteazăPentruViitor #Păduri #Silvicultură#România #Natură #Forests #Teregova #Caraș #CarașSeverin #chamois #caprenegre

Publicată de Regia Nationala a Padurilor – Romsilva pe Luni, 3 februarie 2020

video: facebook/Romsilva

Post Author: Cristian Bistriceanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *