Vitezistul Cristian Roiban, numărul 1 la CSS Reșița în 2019!

Clubul Sportiv Școlar din Reșița a dat publicității clasamentul celor mai buni sportivi pe anul 2019. Numărul 1 la CSS este de această dată atletul Cristian Roiban, un specialist al probelor de viteză. Sportivul antrenat de profesorul Octavian Bârsanu a avut un sezon de excepție, reușind să urce pe podium la câteva competiții importante, atât în țară cât și peste hotare.
„Cristian Roiban este multiplu medaliat la Campionatele Naționale Școlare, medaliat la Balcaniada de juniori I de la Cluj Napoca, unde a cucerit bronzul la 100 m plat. El a mai reușit să câștige aurul la 100 m în cadrul unui eveniment atletic foarte important, Jocurile Mondiale ale Tineretului de la Goteborg. Tot în anul 2019, Cristi a reușit să se califice la Campionatul European Under 20 din Suedia”, a precizat antrenorul Octavian Bârsanu.
Pe locul 2 în topul sportiv CSS Reșița se situează, la egalitate, înotătorul Denis Popescu și atleta Daria Grigoroiu. De remarcat că, pe lângă numeroasele medalii cucerite în competițiile interne, ambii sportivi menționați au participat anul trecut la Festivalul Olimpic al Tineretului European. Podiumul e completat de atleta Larisa Ferenț. Locul patru e ocupat de luptătorul Andrei Toth, pe cinci se află, la egalitate, înotătorul Bogdan Cărăvan și luptătorul Erich Loidl, iar poziția a șasea îi revine lui Erwin Schmelas, un alt reprezentant al secției de natație. Pe locurile șapte, opt și nouă găsim trei luptători: Florin Gafton, Cristian Orbu și Tiberiu Lakatoș, iar clasamentul e încheiat de gimnastul Felix Simion.

Post Author: Valerius Hora

Valerius Hora

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *