Bilanţ T.I.S.P.O.L. – 417 sancțiuni contravenționale și 24 de permise de conducere reţinute!

Poliţiştii au fost în stradă pe toate drumurile din județ. În urma acțiunilor desfășurate, polițiștii au aplicat 417 sancțiuni contravenționale și au reținut 24 de permise de conducere.

Conform purtătorului de cuvânt al Poliției Caraș Severin „pe DN 68, în localitatea Bucova, un conducător auto, de 32 de ani, a fost înregistrat de aparatul radar în timp ce conducea un autovehicul cu viteza de 126 km/h. Acesta a fost sancționat contravențional și s-a luat măsura complementară a suspendării dreptului de a conduce autovehicule, pe 90 de zile. Aceeași măsură a fost dispusă și în cazul altor conducători auto care circulau în localitate, cu viteze de peste 100 km/h. De asemenea, în cadrul acțiunilor desfășurate pe raza județului, polițiștii au constatat 6 infracțiuni la regimul rutier. Polițiștii din Moldova Nouă au depistat în trafic pe raza localității Liubcova, o femeie de 41 de ani, din Deta, în timp ce conducea un autovehicul având dreptul de a conduce autovehicule suspendat. În cauză, a fost întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere. În același timp polițiștii din cadrul Biroului Rutier Caransebeș au identificat în trafic, pe raza municipiului, un bărbat de 39 de ani, în timp ce conducea un autovehicul, având o alcoolemie de 0,93 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la spital pentru recoltare de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe.”

Acțiunile polițiștilor cărășeni pentru prevenirea și combaterea evenimentelor rutiere produse pe fondul vitezei excesive continuă și în perioada 12-18 august 2019. Acţiunea se înscrie în calendarul de activităţi al Organizaţiei Poliţiilor Rutiere din Europa (T.I.S.P.O.L.) pentru anul 2019 şi se desfăşoară simultan pe teritoriul statelor membre ale Uniunii Europene.

Post Author: Cornelia Dunăreanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *