Votează prioritățile Reșiței!

Cetățenii Reșiței au ocazia să voteze prioritățile de investiții pe care primăria ar trebui să le deruleze. Banca Mondială în parteneriat cu Federația Zonelor Metropolitane și Aglomerărilor Urbane din România şi cu sprijinul autorităţilor publice de la nivel local a identificat o serie de proiecte cu impact metropolitan pentru Bucureşti şi cele 40 de reşedinţe de judeţ.

Primăria Reșița a propus următoarele proiecte: construirea variantei de ocolire a Reșiței, ecologiyarea haldei de zgură din Valea Țerovei, contrucția unui Aquapark în Mociur, amenajarea unui spațiu de agrement în Dealul Golului, dezvoltarea zonei turistice Semenic, pregătirea zonei metropolitane Reșița-Bocșa-Berzovia (faza 1) și modernizarea funicularului de calcar pentru reintegrarea sa urbană în scop turistic și de mobilitate. Reșițeni sunt invitați să ierahizeze proiectele prioritare în ordinea importanței în vederea dezvoltării zonei urbane.

Cei care vor să se implice și să de-a o direcție în dezvoltarea orașului, o pot face acccesând linkul: kwiksurveys.com/s/E7k9AFsk#!/2042710.

Post Author: Cristian Bistriceanu

Cristian Bistriceanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *