Weekend greu pentru pompieri

Un incendiu a izbucnit în localitatea Ciuchici, la o afumătoare care se afla în interiorul unei magazii cu lemne, stupi și diferite scule și motoare. Pomperii sosiți la locul incendiului au reușit să localizeze și să lichideze incendiul, evitându-se astfel ca întreaga locuință să ia foc. Magazia a ars în proporție de 50%. Sursa probabilă de aprindere a fost flacăra de la afumătoare.

Un incendiu de vegetație s-a produs în satul Maciova, comuna Constantin Daicoviciu. Pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș, au acționat de urgență pentru stingerea incendiului, reușind să lichideze incendiul în totalitate. Au fost afectate aproximativ 3 ha de teren.

Un alt incendiu s-a produs într-o gospodărie din localitatea Măcești. Prin apel 112, pompierii militari cărășeni au fost solicitați să intervină la un incendiu izbucnit la o afumătoare dintr-o gospodărie din localitate. Au intervenit și acționat de urgență un echipaj de pompieri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă. În urma incendiului nu au existat victime, însă o mare parte din afumătoare a fost distrusă (usa, tavanul, pereții și toate produsele care se aflau în interiorul acesteia). Cauza probabila a incendiului o constituie focul deschis în spațiu închis.

Post Author: Andreea Ilie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *