Zeci de reșițeni au spus „da” campaniei „Adoptă un salon”


Peste 40 de voluntari de la diverse instituții și organizații au răspuns „da” campaniei „Adoptă un salon”, prin care trei saloane de la Staționarul II al Spitalului Județean de Urgență din Reșița au fost reabilitate.
Jandarmi, studenți de la Universitatea Eftimie Murgu din Reșița, voluntari de la Crucea Roșie, dar și oameni care au auzit de campania „Adoptă un salon” au venit în această dimineață pentru a pune umărul la renovarea a trei saloane de la compartimentul Cardiologie al Secției Interne II a Spitalului Județean de Urgențe din Reșița. Fie că au contribuit cu bani, materiale de construcții sau mână de lucru, cu toții spun că este important să te implici și să ajuțui așa cum poți.
Campania a fost inițiată de Liliana Gherle care a venit cu o rudă la spital, văzând condițiile precare din unitatea spitalicească și-a spus că trebuie să facă ceva.
Angajații Spitalului spun că această campanie este mai mult decât binevenită, deoarece în unele locuri nu s-a mai intervenit de peste 70 de ani. Managerul spitalului, Waldemar Murgu spune că se bucură că oamenii au înţeles în sfârşit cât de important este se implice.
Lucrările trebuie finalizate până duminică, pentru ca de luni pacienţii să beneficieze de tot confortul.

Post Author: Cristian Bistriceanu

Cristian Bistriceanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *