10 ANIMALE DRĂGĂLAŞE dar ŞOCANT de PERICULOASE

Dacă pericolul pe care îl reprezintă animalele din sălbăticie este unanim recunoscut, nu acelaşi sentiment îl încearcă pe om atunci când este vorba despre animalele drăgălaşe.

Şi totuşi aceste animăluţe, domestice sau pentru care oraşele nu mai reprezintă o necunoscută, pot fi şocant de periculoase atât pentru suratele lor din lumea necuvântătoarelor, cât şi pentru fiinţa umană.

Fireşte există şi excepţii de la regulă. Una dintre ele este Kevin Richardson, un specialist în comportamentul animalelor de la Lion Park în Lanseria, o rezervaţie naturală lângă Johannesburg, Africa de Sud. El are o legătură atât de profundă cu animalele, încât “joaca” cu lei, gheparzi, leoparzi şi chiar cu hiene este floare la ureche.

Deşi susţine că poate avea mai multă încredere în animale decât în oameni, chiar şi Richardson recunoaşte că se bazeză pe instinctele sale pentru a se apropia de un prădător şi dacă simte că ceva nu e în regulă stă la distanţă.

Aceasta este de alfel şi recomandarea pe care o fac cei de la TopTenz, care au realizat un clasament al celor mai simpatice, dar şocant de periculoase animale.

TOP 10 Cele mai simpatice, dar periculoase animale:

1. Pelicanul
2. Căprioara
3. Vaca
4. Şoarecele
5. Porcul de Guineea
6. Cioara
7. Veveriţa
8. Pisica
9. Găina
10. Lebăda

Sursa: www.animalzoo.ro

Post Author: www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *