Nu femeia dezbracata din fata ta e premiul cel mare!

De dezbrăcat, se poate dezbraca oricine. Mai usor de haine si mai greu de restul! :))

Nu cred ca exista barbat de pe aceasta planeta care sa comenteze in fata unei femei dezbrăcate. Poate doar misoginii. Dar nici măcar ei. In fata unei femei dezbrăcate nu mai ai timp de discuții sau critici. In fata unei femei dezbrăcate înmărmurești si te topești. Aproape instant.

O femeie dezbracata este asemenea unei cărți de care te-ai îndrăgostit pe loc si ai inceput sa gusti usor din rândurile așezate cu atata iscusință in fata irisului injectat si care vrea mai mult si din ce in ce mai mult. Iar atunci cand ai terminat de citit, o recitești. De câte ori simti. Fara a atinge un anumit punct critic de saturație.

Femeia dezbracata nu este decat preludiul bărbatului care a biruit seducția si care a înfruntat furcile caudine ale cuceritorului. O femeie dezbracata este asemenea unei invitații senzuale la iubire. Atunci cand simti si recunoști aceste trairi. Nu toti barbatii sunt in stare de asa ceva.

Sa dezbraci e usor. Unele o fac singure si fara niciun motiv suficient de bun. Dar sa dezbraci o femeie de ganduri, de suferinta si de fantomele care ii bântuie mintea si inima este un proces greoi si o lupta la care se pleacă întotdeauna in doi.

O femeie dezbracata este sexy. Cel putin, asa ar trebui sa se simtă. Mai întai in fata oglinzii si mai apoi in fata celui care merita sa o vadă asa. O femeie dezbracata nu este un premiu. Decat in ochii masculilor frustrați si intr-o continua competiție nevrotică a simțurilor primare. Mai mult sau mai putin dezvoltate🙂 Suntem satui de cuceritorii de Weekend care se fălesc cu asa zisele „victime” cu pielea fina. Suntem la fel fel de satui si de femeile care considera ca asemenea barbati sunt „cool”.

Femeia autentica isi dorește un barbat autentic. Si atunci cand este dezbracata si cand este îmbrăcată din cap pana in picioare. Ea nu este un premiu si nici lozul câștigător al celui care a „jucat” si a „ghicit” numerele. Femeia dezbracata si autentica este precum un manual al iubirii si al dăruirii totale si necondiționate. Dar nu in fata bărbatului repetent, ci in fata celui care si-a facut „temele” si a câștigat, intr-un final, un loc in inima ei.

Oricine poate dezbraca o femeie iar o femeie se poate dezbraca in fata oricui. Dar nu oricine o poate iubi!🙂

Citeste mai multe pe:

https://www.facebook.com/alexandruchermeleu

Post Author: Alexandru Chermeleu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *