2 grădinițe din Reșița vor fi reabilitate! Unde se vor muta preșcolarii pe perioada derulării lucrărilor?

Alte 2 unități de învățământ din Caraș-Severin vor fi reabilitate în perioada următoare. Este vorba despre Grădinița cu Program Prelungit „Floarea Soarelui” și Grădinița cu Program Prelungit „Dumbrava Minunată”, ambele din Reșița.

Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean anunță că au început pregătirile pentru relocarea activității celor 2 grădinițe pe perioada derulării lucrărilor.

Astfel, în cadrul unei întâlniri între reprezentanții Primăriei și cei ai Inspectoratului Școlar s-au găsit celor mai bune soluții pentru asigurarea activității acestor instituții de învățământ preșcolar în condiții optime în alte locații.

Activitatea celor două grădinițe se va desfășura temporar în următoarele locații:
– Grădinița cu Program Prelungit „Floarea-Soarelui” :
-grupele de program prelungit la parterul Corpului C (fosta Școală Gimnazială Nr. 12) al Colegiului Național „Mircea Eliade” din Reșița, situată pe strada Măcinului  nr. 3;
-grupa de program normal în incinta Grădiniței cu Program Normal „Pinochio” din Reșița, situată pe strada Aleea Daliilor nr. 5,
– Grădinița cu Program Prelungit „Dumbrava Minunată” la parterul Școlii Gimnaziale Nr. 8 din Reșița, situată pe strada Aleea Bazna nr.2.

Toți factorii implicați se vor asigura să ofere preșcolarilor, în noile locații, un proces instructiv-educativ de calitate, un mediu specific activităților din grădiniță și programul zilnic specific grădinițelor cu program prelungit.

Post Author: Andreea Ilie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *