20 de posturi scoase la concurs la Spitalul Județean de Urgență Reșița

Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa anunță că are nevoie de medici primari, specialiști sau rezidenți pe mai multe secții.

Mai exact, este vorba despre 20 de posturi la secțiile Cardiologie, Psihiatrie, Medicină Internă, Ortopedie și Chirurgie, la compartimentele ORL și TBC, la Laboratorul de Radiologie, la serviciul care gestionează infecțiile nosocomiale, precum și la Centrul de Sănătate Multifuncțional din Bozovici.

La Cardiologie sunt disponibile un post de medic specialist și două de medic rezident ultimul an.
La Laboratorul Radiologie Imagistică Medicală sunt disponibile 3 posturi de medic specialist.
La secțiile Ortopedie, Psihiatrie și Pneumologie – Compartiment TBC sunt disponibile 2 posturi de medic specialist.
La secțiile Medicină Internă II și Chirurgie este scos la concurs câte un post de medic primar.
Tot câte un post, dar de data aceasta de medic specialist, este scos la concurs și pentru Compartimentul ORL și pentru Serviciul de supraveghere, prevenire și limitare a infecțiilor asociate asistenței medicale, mai exact medic epidemiolog.
La Centrul de Sănătate Multifuncțional amenajat în incinta fostului spital din Bozovici, aflat în subordinea Spitalului Județean de Urgență, sunt scoase la concurs 4 posturi de medic specialist: 2 la Cabinetul de Medicină Internă și 2 la Cabinetul de Chirurgie Generală.

Toate aceste posturi sunt cu normă întreagă.

Cei interesați își pot depune dosarele de înscriere până în data de 9 aprilie, ora 12.00, la Serviciul Resurse Umane, Normare, Organizare, Salarizare, situat în incinta Staționarului 1 al Spitalului Județean de Urgență Reșița.

Reamintim că în luna februarie, spitalul reșițean a scos la concurs 12 posturi de medici pentru secțiile ATI și Boli Infecțioase și pentru Unitatea de Primiri Urgențe – SMURD.

Post Author: Andreea Ilie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *