O „Chocolata” de la Cleopatra Stratan | Official Video

În prag de vară, Cleopatra Stratan lansează o nouă piesă, intitulată „Chocolata”. Cu versuri în limba română și spaniolă, piesa este compusă de Claudia Șuteu, fiind prezentată publicului împreună cu un videoclip filmat în Valencia. Partenerul Cleopatrei din clip este actorul Cristian Del Valle Ortega.

„Piesa „Chocolata” este una din piesele mele preferate. Are refrenul în spaniolă, limbă pe care o ador, în plus, este genul de piesă pe care o ascult zi de zi”, mărturisește Cleopatra.

În regia lui Iura Luncasu, videoclipul dezvăluie o poveste jucăușă, cu flirt și multă aventură, în care Cleopatra și actorul Cristian Del Valle Ortega joacă rolurile principale.

„Clipul l-am filmat în Valencia, iar locațiile au fost superbe! Am filmat la Mirador de Oropesa și la Portocala in Benicassim. A fost distractiv, pentru că necunoscând limba spaniolă, nu puteam să mă înțeleg cu Cristian, dar până la urmă ne-am descurcat. Le mulțumesc lui Cristian Del Valle Ortega și Faviu Moisin, actorii din clip, și întregii echipe”, adaugă artista.

Post Author: www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *