5 posturi de poliție rurală din Caraș-Severin au fost renovate în totalitate


5 posturi de poliție rurală din structura Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, precum și locuințele de serviciu de la fiecare dintre acestea, au fost renovate în totalitate, atât la interior, cât și la exterior.

Este vorba despre posturile de poliție Măureni, Ramna, Prigor, Berliște și Secția 6 Poliție Rurală Bozovici.

Aici au fost efectuate ample lucrări de reparație, au fost înlocuite acoperișurile, instalațiile, au fost montate sisteme de încălzire, iar în perioada următoare urmează să se achiziționeze mobilier nou pentru toate cele 5 localii.

Costurile lucrărilor au fost de peste 1.000.000 de lei, bani din bugetul de reparații al instituției.

Menționăm că anul trecut, tot din bugetul unității, au fost efectuate lucrări de reparație și modernizare la clădirile altor 6 subunități și posturi de poliție rurală din județ.

De asemenea, în perioada următoare urmează a fi finalizate lucrările de modernizare a sediului Poliției Municipiului Reșița.

„Calitatea serviciului polițienesc și îndeplinirea corespunzătoare a misiunilor din competență vin în strânsă legătură atât cu pregătirea profesională a polițiștilor, cât și cu suportul logistic și cu asigurarea tehnicii, a materialelor și a serviciilor pentru toate structurile din subordinea Inspectoratului.”

Post Author: Andreea Ilie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *