500.000 lei! Aceasta este suma pe care 2 bărbați au furat-o din locuința unei femei din Reșița

Oamenii legii au fost sesizați de către o femeie din Reșița despre faptul că apartamentul mătușii sale a fost spart și este posibil să îi fie sustrase bunuri din interior.

Echipa operativă s-a deplasat la fața locului și a constatat că ieri, mai multe persoane necunoscute au forțat ușa de acces în locuința unei persoane în vârstă de 66 de ani și au furtat dintr-o cameră suma de 500.000 lei.

Însă, cei care au fost în stare de așa ceva, respectiv 2 bărbați, de 24 și 26 de ani, au fost prinși imediat de polițiști.

Unul dintre ei a fost depistat în trafic în județul Timiș, cu sprijinul polițiștilor din Gătaia.

Cei 2 au fost arestați preventiv și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin.

De asemenea, în continuarea cercetărilor, în cursul zilei de astăzi au fost puse în executare 4 mandate de percheziție domiciliară emise de Judecătoria Reșița, iar în cauză sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, recuperării prejudiciului și tragerii la răspundere penală a celor vinovați.

Post Author: Andreea Ilie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *