AC/DC a lansat primul clip din 2021, „Realize”

AC/DC a lansat primul clip din 2021, „Realize”, single extras de pe albumul „Power Up” din 2021. Videoclipul acestui track e ceva cu totul special, filmat cu tehnologii revoluţionare, care ne dau senzaţia că suntem lângă muzicienii din trupă şi că aceştia cântă împreună, deşi se aflau în oraşe diferite.

„Realize” este un single AC/DC, extras de pe albumul „Power Up”, lansat în noiembrie 2020. A fost primul LP după o pauză de 6 ani, de la materialul discografic „Rock or Bust” din 2014. Reunea un lineup format din Brian Johnson la voce, Phill Rudd la tobe, Cliff Williams la bas, Angus Young la chitară şi Stevie Young la chitară. Cât despre noul videoclip, el a fost regizat de către Clemens Habicht (care a colaborat cu Tame Impala şi Liars) şi Josh Cheuse (directorul creativ AC/DC).

În acest clip îi vedem pe Angus, Brian, Cliff, Phil şi Stevie dezlănţuindu-se într-un spaţiu imaculat, cu un zid de difuzoare în spate. Ce e inedit e că de fapt muzicienii nu se aflau în acelaşi loc, iar Habitch a reuşit să îi pună să se filmeze individual pe artişti, pentru ca apoi să facă o editare video măiastră ce dă senzaţia unei reprezentaţii unitare. Acesta ar putea fi viitorul concertelor şi videoclipurilor, să aduci muzicienii împreună prin editare video şi colaje speciale.

„Realize” este prima piesă de pe noul album, având rolul de a ne reintroduce în atmosfera şi vibe-ul trupei australiene. Despre acest single solistul Angus a declarat următoarele:

„La „Realize” am lucrat cu Malcolm Young (chitaristul AC/DC decedat în 2017). Am petrecut ceva timp la această piesă, era o altă idee puternică pe care el a avut-o. Eu ştiam cât de mult îi plăcea şi îmi amintesc de momentul când o scriam, efortul pe care el îl depunea şi cum a construit-o. Chestia e că îmi amintesc că aveam latura muzicală creată împreună, aşa cum doream noi să o facem. Şi el mi-a dat această idee de hook, de chorus, iar apoi mi-a cântat o variantă brută.

Şi am auzit-o, mi-a rămas în cap toată ziua. Şi m-am gândit „cât de deştept e el? Pur şi simplu inventează ceva”. E unul dintre acele lucruri pe care îl repetam iar şi iar în mintea mea. Deseori mă întrebam de unde vine cu ideile acestea…. era marele său dar.”

Post Author: www.banatfm.ro

www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *