Sia şi Kylie Minogue ne-au oferit single-ul „Dance Alone” la final de iarnă, iar acum ne oferă şi un videoclip oficial

Sia şi Kylie Minogue ne-au oferit single-ul „Dance Alone” la final de iarnă, iar acum ne oferă şi un videoclip oficial. Melodia promovează distracţia de unul singur, chiar dacă nu ai cu cine dansa.

„Dance Alone” este un videoclip care mizează mult pe cromatică, fiecare scenă având nuanţe diferite şi un stil diferit de dans. Kylie Minogue ne aminteşte de hiturile sale din anii 1990, fiind muza centrală a unor insule florale, înconjurată de dansatoarele care colaborează de obicei cu Sia, cu clasicele peruci. Melodia e foarte radio-friendly, fredonabilă şi aminteşte de pop-ul anilor 1990 şi finalului de ani ’80.

„Dance Alone” este al doilea single de pe noul album semnat Sia, „Reasonable Woman”. Acesta este primul său album solo din 2016 încoace, când apărea „This is Acting”. Noul LP va debuta pe 3 mai 2024 prin casa de discuri Atlantic. Vom auzi pe noul material discografic o sumedenie de colaborări, cu nume precum Chaka Khan, Paris Hilton, Tierra Whack, Labrinth, cu care Sia e de altfel colega în proiectul LSD.

Şi lista de producători şi compozitori e respectabilă: Rosalia, Jesse Shatkin, Benny Blanco, Jim-E Stack. În total ne aşteaptă 15 piese complet noi. Sia ajunge astfel la 10 materiale discografice.

Post Author: www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *