Accidente în lanț pe șoselele cărășene! Un șofer a decedat, iar 4 persoane, dintre care 3 minori, au ajuns la spital

Un șofer a decedat în urma unui accident rutier care a avut loc în acest weekend, în localitatea Gherteniș, spre Măureni.

Se pare că în timp ce un bărbat de 38 de ani, din județul Timiș, conducea un autoturism din direcția Reșița-Timișoara, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta a pierdut controlul direcției de mers și a intrat cu mașina într-un cap de pod.

Șoferul se afla singur la volan, iar echipajul medical sosit la fața locului nu a mai putut face nimic altceva decât să constate decesul acestuia.

 

De asemenea, 4 persoane au fost rănite, dintre care 3 minori, după ce o șoferiță de 21 de ani din Măureni a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un stâlp de electricitate.

Aceasta se afla pe DN 58B, în direcția Timișoara-Reșița și a intenționat să vireze stânga, către Șoșdea, moment în care a pierdut controlul volanului.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a 4 persoane, pasagera dreapta față și 3 minori, toți fiind preluați de echipajele medicale și transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Femeia a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.

 

Acum, polițiștii continuă cercetările în ambele cazuri, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-au produs accidentele.

Post Author: Andreea Ilie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *