ADDA lansează „Altcineva”, o melodie personală ce redă prin versuri și muzică, vulnerabilitatea unei femei în fața iubirii

ADDA lansează cea de-a șaptea piesă de pe albumul „Fata din Diamant”. Noul single al artistei se numește „Altcineva” și este o melodie foarte personală, ce redă atât prin versuri și muzică, cât și prin intermediul videoclipului vulnerabilitatea unei femei în fața iubirii.

Compusă de către ADDA alături de Georgian Idriceanu, „Altcineva” prezintă povestea unei femei sensibile și în același timp rănite de cel pe care l-a iubit, dar care a ales să nu mai facă parte din povestea lor. Protagonistă în propriul clip, ADDA pune în fiecare vers pe care îl cântă emoție, iar videoclipul alb-negru reprezintă antiteza sentimentelor pe care artista o trăiește.

„”Altcineva” face parte din povestea fetei din diamant. Și descrie starea de vulnerabilitate. De durere și dor. În același timp de nesiguranță și de slăbiciune, pentru că ea pasează mingea în terenul lui. Neputând să ia o decizie, cumva, îl roagă subtil pe el să o facă. Să-i dea încă un motiv să îl urască, deși are deja suficiente, dar nu le mai vede pentru că îl iubește prea mult”, spune ADDA despre povestea din spatele versurilor celei mai noi piese ale sale.

Post Author: www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.