Adda ne introduce în ”Tramvaiul 23” | Official Video

Adda ne introduce într-un București interbelic romanțat, în care iubirea învăluie și schimbă totul. În ”Tramvaiul 23”, personajul interpretat de Adda cunoaște fericirea, neajunsurile fiind date uitării.

„Tramvaiul 23” este o piesă compusă de Adda împreună cu ProducaDoru, Vlad Mazarel, Ionuț Catană și Georgian Idriceanu, versurile fiind semnate de artistă. Acest single este primul extras de pe noul album al Addei, „Fata din diamant”, programat să apară pe piață anul acesta.

Pentru videoclip, Adda a colaborat cu Alex Ceaușu, partenerul artistei din povestea vizuală a piesei fiind actorul Daniel Nuța. „Tramvaiul 23” este prima parte a unei povești gândite de Adda, firul narativ urmând să fie completat de următoarea piesă ce va fi extrasă de pe disc, „Tramvaiul sfârșitului”.

Despre albumul „Fata din diamant”, artista a dezvăluit câteva detalii în cadrul noului ei vlog, „O chestie online cu Adda”.

„Sunt scenaristul în acest album și am luat-o pe ea, pe Fata din diamant, așa o cheamă, și am plimbat-o prin foarte multe situații: relații, nebunii, despărțiri, împăcări. E tare, îmi place ce fac la nebunie”, a spus artista în primul episod al vlogului proaspăt lansat.

Post Author: www.banatfm.ro

www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *