Alexandra Stan a lansat prima piesă din 2020 la început de lună februarie, „Obsesii” | Official Video

Alexandra Stan a lansat prima piesă din 2020 la început de lună februarie, „Obsesii”. Artista ne propune un videoclip alb-negru pentru a ilustra acest nou single, care are un beat primăvăratic şi romantic.

Alexndra Stan a ales o numerologie specială pentru lansarea acestui clip. „Obsesii” a debutat pe 02.02.2020 la ora 20:00. Piesa sosise pe platformele de streaming de pe 31 ianuarie 2020, acolo unde artista a strâns deja milioane de ascultări pentru celelalte hituri ale sale. Versurile melodiei sunt scrise de către Alex Pelin, iar piesa spune povestea iubirii transformate în obsesie. Melodia a fost compusă de către Vlad Lucan şi Alex Pelin şi include un sample tineresc, primăvăratic şi urban.

Videoclipul a fost regizat de către Bogdan Daragiu, care a ales un vizual alb negru pentru a exprima contraste profunde. Alexandra Stan apare cu o figură angelică, înconjurată de dansatori tăcuţi şi blocaţi în mişcări de curtare. Cămăşile largi ce flutură inspiră ideea de libertate şi luminile fluctuante contribuie la imaginea magică şi hipnotizantă prinsă de cameră. Cei care ascultă cu atenţie versurile vor observa că artista face referire la dorinţa carnală drept „iluzii trucate”, săpând mai adânc în definiţia iubirii.

De la un punct încolo „o noapte” devine obsesie şi nu iubire, iar vinul devine „prea amar”. Este clasica poveste a dorinţei efemere, care dispare, în contrast cu dragostea care dăinuie.

Post Author: www.banatfm.ro

www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *