Amenzi de peste 110.000 lei pentru conducătorii de motociclete, mopede, biciclete și trotinete electrice

Polițiștii cărășeni au efectuat controale în trafic și și-au îndreptat atenția de data aceasta asupra conducătorilor de motociclete, mopede, biciclete și trotinete electrice.

Astfel, ei au dat peste 300 de amenzi de peste 110.000 lei, în doar 2 zile, pentru cei care nu au respectat regulile de circulație.

Au fost reținute 14 permise de conducere, retrase 10 certificate de înmatriculare și întocmite 4 dosare penale sub aspectul săvârșirii unor infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

De asemenea, un număr de 13 persoane au fost testate cu aparatele DrugTest, în 2 cazuri rezultatele fiind pozitive.

Mai exact, în Reșița, un bărbat de 34 de ani a condus un autoturism pe Pasajul Superior Nera, iar în urma testării cu Drugtest, a rezultat valoare pozitivă pentru THC.

Al doilea caz a avut loc în Oravița, în urma unui accident rutier ușor, când unul dintre șoferi a fost și el prins drogat la volan.

Polițiștii rutieri vă reamintesc faptul că orice cantitate de alcool sau substanțe psihoactive vă afectează capacitatea de a conduce autovehicule și vă pun în pericol atât pe dvs. cât și pe ceilalți participanți la trafic!

 

Post Author: Andreea Ilie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.