AMNA „cumpără timp” | Official Video

Amna ne ajută să înțelegem mai bine cât de important este să alocăm timp oamenilor importanți din viața noastră. În versurile noului single ”Cumpăr Timp”, Amna le cere scuze părinților și fiului ei pentru absențele prelungite de acasă.

Noul single Amna poartă semnătura artistei, atât pe compoziție, cât și pe text. Piesa este produsă de Adina Bold și mixată și masterizată de Alexandru Mișu.

„Trezeste-te și fă-ți timp pentru copilul tău! Trezește-te și fă-ți timp pentru ai tăi cât sunt încă lângă tine! Timpul pierdut nu se mai recupererează niciodată și nicio sumă de bani nu poate compensa iubirea. Zbuciumul meu este despre cum să creez un echilibru între carieră și timpul petrecut cu ai mei. Valul profesional trece, relația cu familia rămâne și este cea care contează până la sfârșit. Așadar, te invit să trăiești conștient în epoca vitezei și să îți amintești, tot timpul, care sunt adevăratele valori în viață! Tu pentru cine vrei să cumperi timp?”, a transmis Amna, invitând publicul să asculte noua ei piesă.

Melodia este acompaniată de un videoclip realizat de Dan Petcan, în care o vedem pe Amna prinsă la studio, în ședințe foto sau în concerte, deși în acele momente și-ar fi dorit să fie alături de cei dragi.

Post Author: www.banatfm.ro

www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *