Andra lansează piesa „Bine, bine”, coloana sonoră a acestei veri

Andra lansează piesa „Bine, bine” – imnul îndrăgostiților, care își petrec vara împreună și vor să se bucure de viață la capacitate maximă, unul lângă celălalt.

Melodia ritmată, care nu te lasă să stai jos, vorbește despre iubirea sinceră și adolescentină, care provoacă dependență și îți face inima să tresară. Mesajul piesei este o declarație de dragoste pentru persoana iubită, alături de care viața pare dintr-o dată mai ușoară.

„Un mesaj optimist, despre iubire ca un puzzle în care toate se potrivesc perfect, un videoclip plin de culoare, cu aer de vacanță. Despre asta este ≪Bine, Bine≫, noul meu single, pe care îl dedic tuturor celor care știu să se bucure de viață și trăiesc vara cu intensitate maximă!” – declară Andra despre noul single.

Videoclipul, regizat de NGM Creative, o surprinde pe Andra într-un scenariu colorat și plin de voie bună, care ilustrează mai multe cupluri îndrăgostite, la malul mării, având parte de cea mai frumoasă vara fiindu-le „bine” împreună. Piesa a fost scrisă de Giuliana Damian, Vlad Flueraru, Horace si Serban Cazan.

Post Author: www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.