Andra a lansat o piesă nouă! Cum sună „Sudamericana” și cât de bine arată artista în videoclip | Official Video

După succesul melodiei „Indiferența”, Andra i-a luat pe fanii și admiratorii ei din nou prin surprindere. De data aceasta, cu o nouă piesă și un nou videoclip, de vară!

„Sudamericana” este o melodie catchy, ritmată, de vară, în colaborare cu Pachanga, care îi scoate în evidență vocea. Cât despre videoclip, el surprinde perfect atmosfera de vacanță și concediu.

Cu noul single, Andra se pregătește să bată un nou record, așa cum i-a obișnuit pe admiratorii ei. Artista strânge milioane de vizualizări în timp record de fiecare dată când lansează proiecte noi, așa că suntem curioși să urmărim cifrele după debutul melodiei „Sudamericana”.

Pachanga este o trupă din Puerto Rico, activă din 2004, care cântă piese la fel de vibrante și pline de energie ca Andra. Rapperii latino au devenit extrem de populari în întreaga lume după succesul fulminant al piesei Loco. „Sudamericana” a fost compusă de Mihai Constantin și membrii trupei Pachanga în studiourile Andra Records, iar Andra a fost cucerită imediat de ritm și versuri.

„De la prima ascultare am avut acel sentiment că Sudamericana este o piesă care va merge la sufletele oamenilor, că va ridica pe oricine de pe scaun, are un farmec aproape, mai ales dacă ai sânge latin. Mi-am dorit mult ca Jay și Sesman să cânte pe piesă cu mine, să își pună amprenta pe ea, inconfundabilul stil reggaetton”, a spus Andra.

Și pentru că suntem siguri că abia așteptați să o ascultați și să și vedeți videoclipul, va lăsăm mai jos materialul video:

Sursa: Universal Music Romania & MediaPro Music

Post Author: www.banatfm.ro

www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *