Andreea Bălan a lansat un nou single „Povestea sufletului meu”

Andreea Bălan a lansat „Povestea sufletului meu”, single ce poartă numele show-ului pe care artista îl va susține pe 16 octombrie la Sala Palatului.

„Povestea sufletului meu” este însoțită de un videoclip plin de culoare si energie ce completează prin coregrafie și costumații inedite atmosfera melodiei. Muzica este semnată de Ionuț Bacula (Papu) și Vlad Manolache, iar versurile sunt scrise de Vlad Manolache.

„Toți avem câte o poveste pe care o trăim pe acest pământ cu tot felul de experiențe bune, dar și mai puțin bune, menite să ne transforme în versiunea noastră cea mai bună. <> este despre puterea sufletească de a merge mai departe cu seninătate și cu lecțiile învățate”, a declarat Andreea.

Piesa face parte din spectacolul proiectat ca un musical pe care Andreea îl pregătește pentru toamna aceasta, menit să dezvăluie prin muzică experiențele sufletești ale sale. Printre invitații Andreei se numără câțiva dintre cei mai iubiți și talentați artiști din România: Iuliana Beregoi, MIRA, JO, Liviu Teodorescu și Aurelian Temișan, care vor completa atmosfera și vor uni suflete prin muzică.

Post Author: www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *