Aproape 500 de cărășeni s-au îmbolnăvit de COVID și 5 cărășeni au decedat în luna septembrie


Situația COVID-19 din luna septembrie a acestui an, arată că în Caraș-Severin, aproape 500 de persoane s-au îmbolnăvit cu acest virus și 5 persoane au decedat.

În ceea ce privește internările, media cărășenilor internați a fost de 6, 7 persoane pe zi, vârful fiind atins la începutul lunii, când în spitale au fost internate 22 de persoane.

Situația la nivel național arată că, în total, până la această dată, în România au fost depistate un număr de aproape 3.300.000 de cazuri de infecție cu noul Coronavirus.

Pentru a descoperi aceste cazuri s-au efectuat peste 13.000.000 de teste PCR și aproape 12.000.000 de teste rapide antigenice.

În ceea ce privește internările, numărul total de persoane internate cu Covid-19 este de aproape 1.500, iar din aceștia, în secțiile ATI se află internați peste 130 de pacienți.

De asemenea, până în ultima zi din septembrie 2022, au decedat puțin peste 67.020 de români.

O sursă de informare corectă și nealimentată de panică poate ajuta populația să fie vigilentă în felul în care accesează, asimilează și distribuie rafalele de știri prezentate în media. Deci, informați-vă doar din canalele media oficiale și verificați informațiile de fiecare dată.

Post Author: Andreea Ilie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *