Armata României caută soldați!

În perioada 19.09.2022-24.10.2022, Ministerul Apărării Naționale prin Centrul Militar Judeţean Caraş-Severin, recrutează tineri/tinere, între 18 și 45 de ani, pentru a deveni soldat/gradat profesionist în Armata României. Există 1695 de posturi din seria de formare suplimentară 2022, iar cei care se vor înscrie la concurs vor candida doar pentru un singur post. Lista posturilor pentru care se organizează concurs, precum și criteriile specifice de recrutare și selecție pentru fiecare armă/serviciu/specialitate militară pot fi consultate la sediul Biroului informare-recrutare din cadrul Centrului Militar Județean Caraș-Severin din Reșița strada Sportului nr.4
Cei interesați trebuie să se adreseze pentru detalii și întocmirea dosarului de candidat, la Biroul informare-recrutare din cadrul Centrului Militar Județean Caraș-Severin din Reșița strada Sportului nr.4, luni – vineri între orele 08.30-15.30, tel. 0787.780957.
Informații se pot obtine și pe e-mail:cmj.carasseverin@gmail.com sau pe pagina de facebook: Centrul Militar Județean Caraș-Severin.

Post Author: Cornelia Dunăreanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *