Autoturism furat din Reșița, găsit în scurt timp de polițiști, la Bocșa

În această dimineață, Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin a fost sesizat despre furtul unui autoturism parcat pe o stradă din cartierul Govândari.

Imediat după sesizare au fost dispuse măsurile specifice și au fost instituite filtre rutiere pe drumurile publice, iar în aproximativ 20 de minute, autoturismul reclamat ca fiind furat a fost depistat de polițiști în Bocșa.

Întrucât bărbatul aflat la volan a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor, aceștia au pornit în urmărirea autoturismului, fiind oprit după aproximativ un kilometru.

La volanul mașinii a fost identificat un bărbat de 35 de ani din Reșița, care nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Din verificările efectuate s-a stabilit că în această dimineață, bărbatul în cauză ar fi sustras un portofel conținând o sumă de bani și cheile de la autoturismul în cauză dintr-un alt autoturism aparținând aceleiași persoane vătămate.

Bărbatul de 35 de ani a fost preluat de polițiști de la Poliția Municipiului Reșița pentru continuarea cercetărilor, în cauză urmând a fi întocmit dosar penal și dispuse măsuri legale, sub coordonarea procurorului.

Post Author: Andreea Ilie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *