Bărbatul care l-a bătut pe reșițeanul de 38 de ani, care ulterior a decedat la spital, a fost găsit

A fost găsit agresorul bărbatului de 38 de ani din Reșița, decedat la Spitalul Județean de Urgență după ce a fost bătut pentru o sticlă de băutură.

Autorul, un bărbat de 29 de ani, este din București și se afla la Reșița la bunica lui.

Acum, acesta este arestat preventiv pentru 30 de zile.

Reamintim că totul s-a întâmplat pe data de 20 octombrie, pe Bulevardul Republicii din Reșița, când bărbatul de 38 de ani a fost bătut și lovit cu piciorul în zona tibiei de un alt bărbat din municipiu, care a încercat să-i smulgă din mână o sticlă de băutură.

Conform polițiștilor, la un moment dat, acesta s-a dezechilibrat, a căzut și s-a rănit grav.

Bărbatul a fost dus de urgență la spital pentru acordarea de îngriiri medicale, însă după 4 zile, mai exact în noaptea de 24 spre 25 octomrbie, acesta a decedat.

Nu de putine ori au fost aduse in atentia publicului incidente aparute intre diferite persoane.

Reamintim că anul acesta, mai exact în februarie 2022, un bărbat de 29 de ani din Mehedinți și-a omorât fosta concubină cu un cuțit și a abandonat cadavrul pe un câmp din apropierea localității Căvăran.

Femeia avea 32 de ani, era din comuna Constantin Daicoviciu și era mama unei fetițe în vârstă de 5 ani, provenită dintr-o relație anterioară.

Potrivit unor surse, după ce şi-a dat seama că a omorât-o, criminalul i-a urcat trupul într-o maşină şi a pornit la drum. A oprit maşina pe marginea Drumului Național 6, a aruncat trupul tinerei într-un şanţ, apoi a plecat.

După câteva ore, bărbatul a decis să meargă la poliţie şi să se predea, cu tot cu arma crimei.

De asemenea, la doar 2 luni distanță, respectiv în aprilie 2022, un alt bărbat și-a omorât fosta concubină din cauza geloziei.

Acesta i-a înjunghiat, atât pe femeie, care din păcate a decedat, cât și pe actualul concubin al acesteia, într-un parc din fața Primăriei Oravița.

Cei 2 se plimbau prin parcul din vecinatatea primariei Oravita, iar apoi s-au asezat pe o banca, unde au fost abordati din senin de agresor care, după un schimb de replici, a scos un cuțit și i-a înjunghiat.

Partenerul ranit le-a oferit politistilor o descriere a agresorului, iar oamenii legii au reusit sa il prinda la aproape doua ore de la savarsirea faptei. Se oprise intr-un local din apropierea parcului sa bea o bere.

Cu toate astea, menționăm că rata criminalitații la nivelul județului Caraș-Severin este infimă comparativ cu situația din alte județe.

Post Author: Andreea Ilie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *