Bărbatul care și-a împușcat concubina a ajuns în arest. Ce au găsit polițiștii la el acasă?


Bărbatul de 27 de ani din Reșița care și-a împușcat concubina a ajuns în arestul poliției. Se pare că individul deținea mai multe arme dintre care una letală pentru care nu deținea autorizație. „În urma cercetărilor efectuate în cursul zilei de ieri, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, împreună cu polițiști de la Poliția Municipiului Reșița au ridicat de la locuința bărbatului de 27 de ani, bănuit că și-ar fi împușcat concubina cu un pistol de tip Airsoft, 3 arme scurte, tip pistol, dintre care una letală, 5 cartușe cu glonț și peste 200 de proiectile metalice și de cauciuc”, au transmis reprezentanții IPJ Caraș-Severin.

În cauză, polițiștii, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița, continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, lovire sau alte violențe și amenințare.
Bărbatul de 27 de ani a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului, iar în cursul zilei de astăzi, urmează a fi prezentat parchetului pentru dispunerea de măsuri legale.

foto: arhiva

Post Author: Cristian Bistriceanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *