Bere Gratis şi Lora colaborare de toamnă, „La Uşa ta”!

Vocea solistului Bere Gratis se completează perfect cu cea a Lorei în „La Uşa Ta”. Noul track are un videoclip care e atât road movie, cât şi poveste de dragoste şi dramă. Vedem doi tineri îndrăgostiţi alergând printre maci, dar şi un tânăr încarcerat amintindu-şi de vremuri mai bune. Al treilea plan al poveştii este cel cu artiştii din Bere Gratis şi Lora mergând cu maşina decapotabilă printre lanuri verzi, prin aceleaşi locuri în care protagoniştii s-au iubit, au trăit, s-au despărţit şi reunit.

În nici 24 ore de clipul a strâns 91.000 de vizualizări şi a primit o sumedenie de aprecieri de la fani, care o compară cu piesele Bere Gratis de la început de mileniu. Instrumentalul este unul discret, chitara electrică în surdină, efect de „clap” şi o percuţie şi un bas care au ceva jucăuş şi o subtilitate în linie cu abordarea molatecă a acestui track.

Videoclipul a fost regizat de Toma Enache şi are ca tema drumul parcurs de un om îndrăgostit până la cel sau cea dragă.

Mihai Georgescu, solistul Bere Gratis a declarat următoarele despre noul single:

Indiferent de obstacolele pe care le întâmpină, dragostea trece peste orice. Iar în această perioadă pandemică mulți oameni au trecut prin acest drum și la propriu și la figurat. La piesa asta Bogdan Ioan a făcut muzica iar eu versurile. E a două colaborare cu Lora, prima a fost pentru „La tine aș vrea să vin”, care a pregătit, într-un fel sau altul, simfonicul cu Bere Gratis „Simfonia 20”.

Ideea de a folosi secvențele din filmul lui Toma Enache a fost a mea pentru că mi-a plăcut foarte mult așteptarea asta pe care a avut-o personajul feminin din film. Mi s-a părut foarte frumoasă această așteptare și, grație bunătății lui Toma față de această colaborare, iată că s-a transformat în ceva frumos. E emoționant pentru că vezi că totul este o așteptare. Iar în videoclip drumul făcut cu mașina, de fapt, reprezintă drumul lui de întoarcere acasă.

Lora s-a declarat la rândul său încântată de colaborare:

M-am îndrăgostit de piesa asta la prima audiție, mă bucur foarte tare că atunci când au ascultat-o s-au gândit la mine și cred că mi se potrivește foarte bine. Este a doua oară când colaborez cu Bere Gratis, dar de dată aceasta pentru o piesă nouă, pentru că prima dată am colaborat pentru un remake, tot după un hit de-al lor, acum este o piesă nou-nouță! Sper să o aveți în playlist! Este o piesă absolut superbă, are o energie extraordinară, îți dă o stare extraordinară și mie mi-e drag să o ascult și s-o cânt!

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Post Author: www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *