Bianca Tilici x Liviu Teodorescu – Pe Val Bianca Tilici și Liviu Teodorescu au colaborat pentru piesa „Pe Val”, o emoționantă declarație de dragoste.

Bianca Tilici și Liviu Teodorescu au colaborat pentru piesa „Pe Val”, o emoționantă declarație de dragoste. „Pe Val” a fost compusă de Constantin Bodea, EMAA, Misha Miller și Liviu Teodorescu. Videoclipul muzical a fost regizat de Ioana Mihaela Stan și prezintă o coregrafie realizată de Maria Țăruș și Cristian Miron.

„Pentru că m-am săturat de piesele triste despre despărțire, am vrut să expun sentimentul pur de iubire. Am vrut să existe piesa aceea pe care atunci când o asculți să te ducă cu gândul la persoana iubită și să transmită un mesaj puternic, pe scurt imnul cuplurilor”, a transmis Bianca.

Liviu Teodorescu a comentat:

„Am lansat cea mai frumoasa piesă alături de Bianca Tilici. M-a prins din prima, am simțit o conexiune specială cu piesa asta. Iar Bianca are o voce cum n-am mai auzit în România. Asa cum ziceam și la filmările clipului, sper să ne săturam de ea cu toții atât de tare la radio, încât să schimbam postul și să o găsim și pe următorul post de radio.”

Post Author: www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *