Busta Rhymes şi Mariah Carey s-au reunit pentru un sequel al uriaşului hit „I Know What You Want”

Busta Rhymes şi Mariah Carey s-au reunit pentru un sequel al uriaşului hit „I Know What You Want”. Cei doi au lansat pe 9 aprilie piesa „Where I Belong”, care primeşte un videoclip ce pare a continua povestea primului material vizual. Avem flashback-uri, amintiri, secvenţe alb-negru.

Videoclipul „Where I Belong” începe cu un intro preluat chiar din „I Know What You Want”, frumos legat cu benzi desenate de momentul actual. „18 ani mai târziu” şi începe nouă poveste, în are Busta Rhymes pozează în gangsterul retras şi bonvivant, care îşi retrăieşte perioada de aur şi acum se axează pe viaţă de familie şi răsfăţul acordat alesei sale. Mariah Carey apare în mare formă pentru a îşi leagă vocea specială de flow-ul special al lui Busta. Clipul devine ciudat atunci când se intersectează culturile.

Vedem femei îmbrăcate în burka care îl conduc pe Busta într-o capcană a unor samurai în armuri medievale de război. Se lasă cu dueluri cu katana, iar restul e istorie. Videoclipul a strâns în doar 3 zile aproape 5 milioane de vizualizări. Povestea pe care o vedem în clip ar fi continuarea unui scurt metraj al lui Trippie Redd, „I Got You”. Michael Jai White îl joacă pe companionul lui Busta în noul clip.

Post Author: www.banatfm.ro

www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *