Camila Cabello a lansat videoclipul piesei „Million to One”, ce face parte din coloana sonoră a musical-ului „Cenușăreasa

„Million To One” este compusă de Camila Cabello și Scott Harris. Melodia ar fi trebuit să se găsească pe cel de-al doilea album al cântăreței, „Romance”, însă menirea ei a devenit alta. „Million to One” a fost refăcută și lansată acum ca parte din soundtrack-ul filmului-musical „Cenușăreasa”.

Ecranizarea celebrei povești marchează debutul cinematografic al Camilei Cabello. Din distribuția acestui musical mai fac parte Billy Porter, Idina Menzel, James Corden și Pierce Brosnan. În rolul prințului Robert se află actorul britanic Nicholas Galitzine. „Cinderella” va fi disponibil începând cu 3 septembrie pe Amazon Prime.

Pe valul melanocoliei ce a readus muzica disco în tendințe urcă, de ceva timp, și musical-urile, care au redevenit populare după succesul unor producții ca „Mamma Mia!” (1 și 2) și „La La Land”. „Cinderella”, în traducere „Cenușăreasa”, este o poveste ce a mai fost relatată în trecut, însă apetența publicului pentru filme romantice cu final fericit este bineștiută, iar pe un fundal pandemic ea își găsește locul negreșit.

Pentru Camila Cabello, experiența de a juca rolul principal în această peliculă a fost extraordinară, artista arătându-și încântarea într-un mesaj publicat pe Facebook.

„Aceasta a fost una dintre cele mai magice experiențe ale vieții mele. De abia aștept să vedeți filmul. Va apărea pe Amazon Prime Video pe 3 septembrie”, a anunțat Camila extrem de entuziasmată de această producție în regia lui Kay Cannon.

Post Author: www.banatfm.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *