Ce au făcut pompierii în ultima săptămână?

În ultima săptămână, pompierii militari cărășeni au acționat în aproape 100 de misiuni specifice.

Peste 60 dintre acestea au fost misiuni SMURD, cele mai multe fiind de acordare a asistenței medicale.

Alte 5 misiuni au fost de stingere a unor incendii, la o casă din Reșița, la o gospodărie din Belobreșca, la casa parohială din Buchin, la un apartament din Moldova Nouă și la o gospodărie din Grădinari.

Alte 4 intervenții au fost tot de stingere a unor incendii, de data aceasta a unor incendii de vegetație uscată, la Reșița, Caransebeș, Moldova Nouă și Forotic.

Alte intervenții au fost de asigurare zonă în stațiunea Muntele Mic, de descarcerare a unei persoane în urma unui accident rutier petrecut la Mehadia, de asigurare zonî în urma unor accidente rutiere petrecute la Răcășdia, Prisaca, Reșița și Băile Herculane, de asigurare zonă la un meci de fotbal pe stadionul Mircea Chivu din Reșița, dar și de asigurare zonă pe Bulevarsul Muncii din Reșița din cauza faptului că acolo se afla o valiză suspectă.

De asemenea, au fost executate 16 activități de informare a populației cu privire la măsurile luate pentru prevenirea și limitarea infectării cu noul coronavirus.

Oamenii trebuie să respecte măsurile de protecție sanitară și să adopte o conduită socială responsabilă, transmit reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

Post Author: Andreea Ilie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *