Cleopatra Stratan a lansat o nouă piesă jucăuşă şi veselă | „Pupă-mă” [Official Video]

Cleopatra Stratan a lansat o nouă piesă jucăuşă şi veselă, cu numele de „Pupă-mă”. Acest track cu influenţe reggae primeşte un videoclip filmat lângă o cascadă şi la plajă. Clipul spune o poveste naivă de dragoste.

Cleopatra Stratan ne propune o piesă catchy prin „Pupă-mă”, cu un refren foarte uşor de fredonat. Videoclipul este filmat pe plajele din Grao şi Benicassim. Regia îi aparţine lui Iura Luncaşu, iar filmările au fost realizate în estul Spaniei, în regiunea Castellon de la Plana.

„M-am distrat super mult la filmări, având în vedere că şi scenariul e amuzant, iar datorită filmărilor am vizitat locuri uimitoare! Până şi vremea de afară a ţinut cu noi. Băiatul care a filmat cu mine, în rolul prietenului meu, este Ionuţ Popescu şi ne-am împrietenit foarte bine, ţinem şi acum legătura. S-a descurcat de minune cu rolul pe care l-a avut şi mă bucur că totul a ieşit bine”, a spus Cleopatra despre filmări.

Mesajul şi povestea single-ului au fost explicate de către artistă drept un îndemn pentru băieţii prea timizi. E vorba despre acei băieţi sfioşi care nu ştiu să cucereaza o fată şi apelează la cadouri scumpe şi artificii în loc să îşi urmeze inima. Piesa este compusă şi produsă de către Marius Dia, Alex Parker, MADS (Mădălin Roşioru), Alin Ilieş şi Marius Moga, în studiourile DeMoga Music.

Cleopatra Stratan a avut un ultim an plin de realizări, cucerind publicul cu piesa „Te las cu inima”, care a strâns peste 43.5 milioane de vizualizări pe YouTube. La final de 2018 a colaborat cu Edward Sanda pe track-ul „Cozonac”, sosit la fix pentru sărbătorile de iarnă şi având un vibe puternic de Crăciun. În 2019 artista a lansat piesa „Adio”, care spune povestea sfârşitului primei iubiri.

A primit un videoclip cinematografic semnat Roman Burlaca. Cleopatra Stratan este o vedetă recunoscută global încă de la vârsta de 3 ani. Hit-ul „Ghiţă” a făcut furori în Japonia, Spania sau Mexic. Din 2008 tânăra are propria păpuşă, iar din 2009 se află în topul copiilor minune, pe locul 4. Cleo a bifat şi recorduri mondiale precum „cel mai tânăr artist care a lansat un album de succes, cel mai tânăr interpret care a susţinut un concert live de două ore în faţa unui public numeros” şi multe altele.

Post Author: www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *