Cleopatra Stratan revine în atenția fanilor cu o nouă piesă de dragoste, intitulată „O mie de fiori”

„O mie de fiori” este compusă de Cleopatra Stratan, Edward Sanda și Anastasia Sandu. Melodia vorbește despre beatitudinea pe care ne-o oferă iubirea. Versurile sunt acompaniate de o partitură pop cu influențe de muzică electronică.

„Piesa <> este înălțătoare și genul de piesă care nu te lasă să stai. M-am atașat instant de sunetele ei, iar versurile descriu fiorii pe care îi simți în preajma persoanei iubite. Am scris-o și compus-o împreună cu Anastasia Sandu și Edward Sanda la Famous Production, iar videoclipul este regizat de George Secrieru”, a spus Cleopatra Stratan.

Cleopatra a cunoscut succesul încă de la vârsta de 3 ani cu hit-ul „Ghiță”, ce s-a auzit în țări precum Japonia, Spania și Mexic. După mai multe single-uri de succes printre care „Te las cu inima”, „Pupă-mă”, „Eu m-am pierdut”, „La ușa mea” și „Dragoste, vă rog” alături de Edward Sanda, Cleopatra Stratan a lansat în urmă cu o lună „Vorba de tine”, o baladă emoționantă despre iubire.

Printre cele mai recente lansări se numără „Monte Carlo”, „Orele”, o colaborare cu Pasha Parfeni și „Ceasu’ bate iar”, cea de-a doua piesă de pe EP-ul cu același nume.

Post Author: www.banatfm.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *