Colaborare David Guetta, Gunna, Imanbek şi Rita Ora – Big

Rita Ora a lansat un hit al finalului de iarnă numit „Big”, care pare gândit să răsune pe posturile de radio din toată lumea. Track-ul a primit şi un videoclip care o prezintă pe Rita Ora în straie tradiţionale, alături de cadre şi peisaje balcanice. Piesa este o colaborare cu David Guetta, Gunna şi Imanbek.

Rita Ora este o cântăreaţă britanică cu origini sârbe şi îşi evocă moştenirea culturală filmând în straie tradiţionale balcanice şi în peisaje familiare pentru Europa Centrală şi de Est. Videoclipul „Big” include un interludiu în care intervine rapperul Gunna, cu un flow suav pe acest single mixat şi prelucrat de David Guetta şi Imanbek.

Iată ce a spus Rita Ora despre filmările clipului „Big”:

Fiecare detaliu al filmării a fost planficat meticulos pentru a crea ceva care se simte autentic pentru originile mele. Filmările din Bulgaria mi-au dat o şansă de a prezenta arhitectura incredibilă, peisajele şi reperele istorice. Sunt încântată să partajez frumuseţea acestei părţi a lumii şi să ofer un tribut istoriei mele.

Piesa se găseşte pe un EP nou numit „Bang”, care include alte 3 track-uri noi. Imanbek vine direct din Kazakhstan şi este un producător de 20 de ani, apreciat pentru remixuri ale unor piese precum „Roses” de la Saint Jhn. Acel remix a petrecut 23 de săptămâni pe locul întâi în topul Hot Dance/Electronic Songs şi i-a adus tânărului o nominalizare la Premiile Grammy 2021. O altă piesă apreciată a lui Imanbek este „Too Much”, colaborare cu Marshmello şi Usher.

În producţia noului EP au fost implicaţi şi Ed Sheeran, dar şi Sam Martin. „Bang” a sosit pe 12 februarie şi este rezultatul unor sesiuni pe Zoom între artişti. Toate 4 track-urile sunt compuse de Imanbek şi Rita Ora, care promit un amestec eclectic de pop modern, „club culture din anii ’80 şi ’90” şi house dansabil. Trapperul argentinian Khea se va afla de asemenea pe EP, pe piesa „Mood”.

Post Author: www.banatfm.ro

www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *